În stația de metrou Unirii din București 
19-31 Octombrie 2015 

În concursul de fotografie din cadrul proiectului au fost alese 13 fotografii finaliste ce vor fi expuse în stația de Metrou Unirii între 19 și 31 octombrie 2015.

Accesează albumul pe FACEBOOK și votează fotografiile preferate, iar fotografia cu cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook a proiectului va câștiga Marele premiu de popularitate online - acoperirea costurilor pentru o călătorie oriunde în lume pentru realizarea unui fotoreportaj (în limita a 1000 USD). 

Solidaritatea și implicarea sunt un câștig pentru toți. În acest proiect, votul tău pot fi recompensat.

Dacă ai votat online pentru o fotografie din expoziție și ne spui la train4aid@fspub.unibuc.ro cum crezi că România poate contribui la o lume mai bună și mai sigură prin solidaritate cu cei mai vulnerabili locuitori ai planetei, poți câștiga una din cele 5 baterii externe pentru mobil oferite de Centrul pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională (Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București). Cele 5 texte câștigătoare intră automat în concursul de scrieri care poate aduce celui mai bun text 1000 USD.